Välkommen till Slow Living by Annika!

Jag vill inspirera, utbilda och stärka människor att leva enligt filosofin Slow Living  dvs enklare- tystare- lugnare (Simplicity- Silence- Serenity).

Företaget önskar med Bloggen, Webshopen, Podcasten och Livssamtalen öka kunskapen kring ett mer hållbart leverne med en god hälsa i fokus.

  • Genom att anlita mig får du ett större helhetsperspektiv på ditt liv och din hälsa!
  • Genom att gå mina kurser får du hjälp att prioritera nuet och ett hållbart liv
  • Genom att läsa mina böcker får du en medmänniska som delar livsresan
  • Genom att lyssna på Podcasten blir du mer närvarande, medvetnare och hälsosammare

 

Coachingsamtal

Jag erbjuder viktiga livssamtal där vi ställer frågorna och tillsammans finner vi svaren inom dig.

  • hjälper dig att se ditt liv utifrån, ställer utmanande och utvecklande frågor och stärker din inre motivation till förändring.
  • följer med en bit av livsresan och hjälper dig stanna upp där du är just nu och få syn på beteendemönster och känslor som via samtal uppmuntrar till nya perspektiv och nya beslut.
  • vill hjälpa dig växa och förstå din livssituation, hjälpa dig reducera stress, finna balans och prioritera hälsan till kropp, själ och ande.

Se tidsbokningen för lediga samtalstider! (Du kan även maila mig på contact@slowlivingbyannika.se ifall jag får ett återbud.)

Samtalen kan genomföras via fysiska möten, online via Skype eller per telefon allt efter överenskommelse!

Företaget har F-skatt sedel

The Slow Living Podcast

Allt du vill veta om att leva ett hälsosamt och hållbart liv till kropp, själ och ande! Egna erfarenheter blandas med intervjuer där vi tillsammans försöker hitta nycklar och redskap till att leva mer närvarande och medvetnare. Podcasten finns för nedladdning och prenumeration på Itunes och SoundCloud!

Nu är podden här!