Allmänt

18 år och myndig

Ibland sätter livet sina stora avtryck i en människas liv och för mig vändes mitt liv upp och ner den där vårdagen i april för 18 år sedan.

Efter att ha längtat efter barn i flera år fick jag gåvan att bli förälder till världens sötaste unge. Ett litet flickebarn fick komma till världen då Moa stormade in i våra liv genom akut kejsarsnitt. Från denna dagen var varken mitt eller min mans liv sig likt.

Älskade barn, så otroligt mycket kärlek du gett genom åren. Så många skratt men också tårar. Föräldraskapet förbereds man aldrig på utan man kastas in i denna berg och dalbana utan en manual och med ett minimalt säkerhetsbälte.

Jag vaknade upp igår och insåg helt plötsligt att det nu börjar en annan period i våra liv. Resan fortsätter med ett vuxet barn och två mindre. Jag börjar bli till åren och inser att jag nu måste förbereda mig på att mina barn en dag flyttar hemifrån.

Jag är så stolt över dig min dotter!

Ni barn får min värld att snurra och jag älskar er till månen och tillbaka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: