Allmänt

Äntligen måndag och ny arbetsvecka

Äntligen måndag och ny arbetsvecka

Äntligen måndag och ny arbetsvecka

Måndagar brukar ofta vara den dag då många känner trötthet, motvilja och kliver upp ur sängen med tunga steg. Början på en ny arbetsvecka fyller en del med energi och andra med ångest. För mig har måndagar oftast inneburit känslor av engagemang och stimulans. Jag tycker faktiskt om att jobba och uträtta saker. Bäst på att producera är jag i början av dagen….uppe med tuppen och somnar i soffan på kvällen vid 22.

Tisdag

Denna veckan har jag längtat efter länge. Imorgon efter jobbet åker familjen på Opera och ser Trollflöjten…. ska bli helt fantastiskt!

Onsdag

Efter jobbet ska vi ta ut syrran som gifter sig snart på lite middag. Vart vi ska är hemligt än så länge ….(ifall du läser detta Maria).

Äntligen måndag och ny arbetsvecka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag

Efter jobbet blir det mammografi för mig. Visste du att från 1 juli 2016 är mammografiscreeningen avgiftsfri i hela landet. Var 9:e kvinna i Sverige drabbas av bröstcancer. Detta gör bröstcancer till den vanligaste cancerformen hos kvinnor. Vetenskapliga studier har visat att dödligheten i bröstcancer kan minskas med 20-40% genom tidig upptäckt med mammografi.

Fredag

Då firar vi in helgen med kyckling till middag. Som vanligt blir det Skavlan på tv och sedan somnar jag nog i soffan. Denna dag är också dagen då stora sonen åker på konfirmationsläger till Berlin och blir borta flera dagar…hur ska mammahjärtat klara sig?

Min store kille

 

Lördag

Denna dag fortsätter vi hämta ved i skogen och jag får njuta av lugnet igen. Denna gång tar vi med kaffe och bullar!

Vilodag i skogen gör underverk

Solstrålar i trädkronorna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söndag

Ny vilodag med gudstjänst, fika och kanske lite poddande. Förhoppningsvis kan jag skriva lite på bloggen och kanske även hinna med lite läsning

Hur ser din vecka ut? Något nytt du ska företa dig? Något du speciellt ser fram emot eller du känner ångest inför?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: