Att själavårda/hälsovårda sig själv
Hälsa & Ohälsa

Att själavårda/hälsovårda sig själv

Hälsa handlar om att Att själavårda/hälsovårda sig själv

Om du som jag tycker att hälsan är det viktigaste vi har bör du fortsätta läsa. En del människor ger sken av att pengar, framgång och materiellt välstånd är det viktigaste i livet. Dessa människor vet dock innerst inne att så inte är fallet!

Vi människor har två saker gemensamt över hela jorden; vi ska alla dö en dag och hälsan är avgörande för hur långt och rikt liv vi får. 

Allt som oftast möter jag människor som inte orkar med konsumtionshetsen och vår stora välfärdssjukdom STRESSEN. Människor likt jag själv som tröttnat på att det ytliga får stå i centrum och som väljer att hellre satsa på att vårda vårt inre liv, vår hälsa och vårt välmående. Vi som hellre väljer att hellre breda ut våra vingar och flyga fritt än att sitta fastkedjade i en konsumtionsbur av pengar, måsten och stress.

Att själavårda/hälsovårda sig själv

Jag väljer att flyga fritt

Om du likt jag väljer att flyga fritt så har du kommit till rätt sida. Att prioritera hälsan är att våga sätta sig själv i första rummet. För att kunna göra detta måste vi våga själavårda/hälsovårda oss själva. Idag delar jag med mig av 5 själavårdande nycklar du kan använda dig av för att boosta din hälsa.

Framför allt som skall bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet. Ordspråksboken 4:23

 

Har du svårt att komma igång med dom 5 nycklarna? Fastnar du på vägen? Behöver du hjälp att komma vidare? Jag kan hjälpa dig! Hör av dig till mig på contact@slowlivingbyannika.se så kan vi hjälpas åt.

Lämna gärna ett betyg och en recension på Itunes så jag får veta vad du tycker om avsnittet!

Glöm inte dela avsnittet på dina sociala medier så fler får möjligheten att själavåda/hälsovårda sina liv!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: