Litteratur

Boktips för kropp, själ och ande

Säkert har du hört uttrycket någon gång från Hippokrates –vår medicinska fader som poängterade maten betydelse för vår hälsa. Dålig kosthållning leder till dålig hälsa punkt slut! God kosthållning leder till god hälsa punkt slut! Enkelt och samtidigt så utmanande…

Låt maten vara din medicin och din medicin vara maten

Detta citat försöker jag leva efter numera och ta på största allvar. Därav försöker jag hitta litteratur som hjälper mig hitta rätt i djungeln av ”rätt kosthållning”. Då jag känner att jag kommit en bit på vägen mot bättre hälsa vill jag givetvis dela med mig några av dessa böcker till dig som också vill förbättra din hälsa.

Boktips för kropp, själ och ande

  • Det första boktipset är Magstarkt av Martina Johanssons om tarmfloran och magens nervsystem.
  • Andra boken är Giftfri av Martina och Fanny om hur vi kan leva ett rent liv utan tillsatser.
  • Tredje boken är Hormonbibeln 2.0 av Martina Johansson om hur vi kan livsoptimera.
  • Den fjärde boken är klassikern Matrevolutionen av vår allas egna Kostdoktor.

Har du någon bra litteratur du kan rekommendera mig?

Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: