Hälsa & Ohälsa

Det är dom små sakerna som gör det!

Detta låg i min väska i morse när jag åkte till jobbet!

IMG_0016

Mitt egna muntra upp godis från min egna underbara man! Efter en vecka av förkylning och 3 dygn med lillkillens magsjuka har mina krafter tagit slut. Detta insåg min man med och ville muntra upp mig med GODIS!!! Gissa om jag blev glad och tacksam!?!

Det är dom små sakerna som gör det!

Det är dom där vardagliga uppmuntrande sakerna som gör det! Att man ser varandra och påminner varandra och sig själv hur viktiga vi är för varandra. En familj är enskilda individer som ställer upp, i vått och torrt. För mig är familjen den källan av glädje och vila jag hämtar min kraft ifrån. Där jag får vara den jag är och utvecklas i min egna takt.

Var rädda om de familjer ni är en del utav!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: