Allmänt

En del av mitt hjärta är i Berlin

En helg av sorg och saknad

Som jag nämnt tidigare har denna vecka varit intensiv och innehållsrik. Men aldrig trodde jag att helgen skulle få sådan sorglig start. Med terrordåd i vår huvudstad och sonen i Berlin har denna helg varit en helg av sorg och saknad.

En del av mitt hjärta är i Berlin

Sonen åkte med konfirmationsgruppen till Berlin och hade en fin buss att färdas i. Nu längtar jag tills han kommer välbehållen hem.

En del av mitt hjärta är i Berlin

Fin buss till Berlin

Mitt hjärta blöder för alla drabbade i Stockholm och mitt hjärta saknar sonen i Berlin. Både sorgen och saknaden finns i mitt hjärta men också kärleken som människor visar varandra i nöden. Tillsammans är vi starka och det kan ingen terror ändra på.

Skogen ger lindring mot smärtan

Helgen har ägnats åt vedhantering. Vi har hämtat ved i skogen, staplat och sorterat stubbar och grenar.

Mycket ved blir det!

Skogens friska luft, fågelkvitter och grandofter lindrar sorgen och smärtan. Att få tillbringa värdefull tid med familjen känns tryggt och fint.空包网哪个好 https://www.kkbbww.com

Vi hann med att både bygga koja och att fika.

Koja av grenar och mossa!空包网官网 https://www.kongbao163.net

Gofika smakar bäst utomhus efter lite kroppsarbete. I solen till fågelkvitter smakar kaffe gudomligt gott.

Fika smakar bäst utomhus!

Hur har du tillbringat helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: