Bloggbusiness

En helg av supportmailande och databasletande

Helgen blev inte riktigt som den var tänkt!

Fick sitta och mailkonversera med supporten som har hanterar min domän och webbhotell. I fredags la jag upp ett inlägg på morgonen som uppskattades och lästes av många. Men så på kvällen började jag mitt stora projekt under 2017; att forma och definiera mitt företag.

Jag tänkte då försöka få till en logga och en nisch där jag kände min blogg hörde hemma. Sagt och gjort, jag ändrade namnet från annikasekologiska till slowlivingbyannika och vips försvann allt jag publicerat och det som fanns kvar såg väldigt konstigt ut… Jag fick kontakta supporten och börja nysta i garnet av händelser i databaserna.

Bild: Pixabay

Jag trodde under lördagen att allt var raderat och jag undrade för mig själv vad jag skulle göra nu!

Min fantastiske man åkte på lördagskvällen hem till en kompis och rätt som det var ringer denne Tony och erbjuder sig att hjälpa till. Gissa om jag blev glad!?! Så under ett par timmar jobbade han för att lokalisera rätt datafiler och försöka förstå vad jag ställt till med. Hm, jag lovade mig själv att inte göra om detta misstag igen i alla fall!

Under söndagen lovade supporten hjälpa mig med allt och idag, måndag är bloggen tillbaka. Tjoho!!! Hädanefter tänker jag INTE ändra något i filer jag inte är 100% säker på att jag gör rätt. Har kanske du själv varit nära nervsammanbrott på grund av snabba oförsiktiga beslut? Kommentera gärna och dela med dig!

%d bloggare gillar detta: