Bloggbusiness

En överraskning väntar…

Bild: Pixabay

Jag har en rolig och spännande överraskning att berätta om

Som ni vet krävs det en hel del planerande och investerande när man ska starta företag. Så även för min del! Jag tar det dock i etapper för att inte förköpa mig ifrån första början. Som ett led i företagandet har jag nu beställt något på nätet som är en förutsättning för att komma ett steg vidare.

Jag har ju redan tidigare investerat i mitt blivande företag. Jag har så här långt;

  • blivit medlem i Influencers of Sweden (InoS) som är Sveriges branschorganisation för social media influencers
  • investerat tid i sökandet efter information och kunskap inom företagande
  • skapat e-kurser som för tillfället blivit två till antalet
  • nätverkat i olika sammanhang, både IRL och över nätet

 

Bild: Pixabay

Nätverka likt en spindel

Likt en spindel som väver sitt nät försöker jag samla på mig så mycket information jag kan. Många av trådarna går in i varandra och allt hör ihop. Företagande är seriösa saker! 😉

Jag kan verkligen rekommendera dig att lyssna på Företagarpodden och på Framgångspodden som båda inspirerar och informerar influencers av olika slag. Sedan lyssnar jag även på andra podcasts som jag nämnt i tidigare inlägg. Jag tycker poddar är perfekta sällskap när jag åker tåg, städar eller tar mina promenader. Jag förenar då nytta med nöje och blir förhoppningsvis lite klokare på köpet!

Bild: Pixabay

Vad kommer härnäst?

Så vad är det då för överraskning jag talar om, kanske du undrar. Det kan jag ju inte avslöja idag men kanske imorgon… Du hänger väl på?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: