Allmänt,  Hälsa & Ohälsa

Enkelheten bit för bit

Enkelheten är ett av tre ledord som ligger i fokus detta året för mig. Att inte komplicera till saker utan förenkla och utvecklas stegvis i en lugn takt. Året har börjat bra; jag har vilat när jag varit trött- har prioriterat att lägga mig samma tid varje kväll för att få min sömn, jag har gett mig kropp näringsrik kolhydratfattig kost och slutat stressa. En sak i taget- enkelheten bit för bit!

En sån sak som att byta tema på bloggen och ändra inriktning har skrämt mig. Har trott att jag måste ha det på ett visst sätt. Visst, jag är en vanemänniska som gillar struktur, ordning och reda MEN jag har blivit bekväm i mitt sätt att leva. Att våga utmanas och förändras har varit ett steg på vägen för mig att läkas- inifrån och ut!空包单号网:www.kongbao163.com

Enkelheten bit för bit

Ett steg mot enkelheten har varit att prova mig fram vad gäller hur mycket tid bloggen ska få ta. Jag jobbar heltid och har 3 barn och hus, så ibland räcker inte tiden till. Från att ha varit överambitiös och uppdaterat inlägg varje dag höll jag på att bränna ut mig igen. När man vill mycket så är det lätt att förbise varningssignalerna. Jag borde lära mig förenkla i långsamt tempo…

Då jag har varit utmattad innan är jag numera mindre stresstålig och mer känslig för att ha många bollar i luften samtidigt. Jag har därför ändrat min ambitionsnivå drastiskt. I enkelhetens namn så jobbar jag nu bara 40h/vecka och resten av tiden är jag med familjen. Lite bloggande blir det också- men inte alls i samma takt som innan. Nu har förresten bloggen ändrat tema, vad tycks?

 空包网官网

 空包网官网

Enkelhet kan vara så många olika saker. Ha flera olika ansikten. Hur förenklar du?淘宝空包 www.kkbbww.com

 空包网官网

Kram

2 kommentarer

  • Johanna

    Jättefint nytt tema på bloggen!
    Ja det där med enkelhet är viktigt men också svårt! För mig handlar det om att inte göra allting samtidigt och mista hela stycket, vilket jag verkligen gjorde ett tag. Att försöka ta en sak i taget och inse att jag får göra andra saker andra veckor, månader eller år☺️

  • Johanna

    Jättefint nytt tema på bloggen!
    Ja det där med enkelhet är viktigt men också svårt! För mig handlar det om att inte göra allting samtidigt och mista hela stycket, vilket jag verkligen gjorde ett tag. Att försöka ta en sak i taget och inse att jag får göra andra saker andra veckor, månader eller år☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: