Allmänt

Fel låt vann-finns det någon sådan?

Idag har varit en bra dag överlag! 

Fel låt vann-finns det någon sådan?

Morgonmys i soffan fick inleda även denna lördag. Jag drack för mycket kaffe och insåg att detta nog skulle ta ut sin rätt. Så blev det, fick lida av sprängande huvudvärk resten av dagen. Ingen hit alls!

Efter en lugn morgon åkte vi iväg på kalas. Det blev en fullträff med fika och ljuvlig gräddtårta som jag älskar. Ångrar att jag inte tog något kort på tårtan för ni hade också velat ha en bit kan jag lova.拼多多空包网

Fel låt vann-finns det någon sådan?

ikväll såg vi mellofinalen och än en gång förundras jag över vilken låt vi röstade fram som vinnare. Inte för att Robins låt var dålig men det fanns bättre. Jag hade gärna skickat Jon Henrik Fjällgren feat Aninia ”En värld full av strider” istället.

Diskussionerna gick hårt på nätet varför just denna låt vann och många förklaringar finns. Fel låt vann-finns det någon sådan? Eller vinner alltid rätt låt oavsett vad jag tycker? Svaret lämnar jag åt dig att bestämma! Vad tycker du om Robins låt? 

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: