Allmänt,  Hälsa & Ohälsa

Finna meningen i vardagliga ting

Gemenskap kring middag

Som jag nämnt tidigare var vi ute på restaurang igår kväll och firade syrran som snart ska gifta sig. Tänk att min lillasyster snart blir fru och 3-barns mamma, det är stort.空包网快递单号网:www.kongbao163.com

Finna meningen i vardagliga ting

Finna meningen i vardagliga ting

Tänk allt som oftast väntar vi på att något extraordinärt ska inträffa som gör vardagen meningsfull och intressant. Men faktum är att varje andetag vi tar är meningsfull. Varje möte och varje middag har en betydelse i våra liv.

Finna meningen i vardagliga ting

En god middag är betydelsefull

Jag gläds så åt middagen vi hade igår och att vi delar detta meningsfulla minne tillsammans. En dag kan vi tänka tillbaka och värdesätta att vi tog oss tiden att mötas på detta sätt.

Finna meningen i vardagliga ting

Jag har själv upptäckt att det är när jag stannar upp i vardagen och varsamt tar emot det som ges som jag faktiskt märker att meningen finns där i de där små vardagliga tingen. Det är inte dom stora händelserna som är flest utan dom små, fast många, ögonblicken som ger våra liv mening.

Om vi bara vågar stanna upp och begrunda allt det vackra och allt det goda vi har omkring oss kommer vi att se många fler meningsfulla ögonblick.

När stannade du upp senast? Vilka meningsfulla ting har du i ditt liv?空包网排名 http://www.kongbao163.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: