Allmänt

Gästinlägg -låt oss mötas i Cyberspace!

 

Jag tänkte inbjuda dig att göra ett gästinlägg på min blogg!

 

 

Tycker det är så roligt när jag hittar nya fantastiska bloggare att följa. Låt oss nu mötas i cyberspace genom gästinlägg…

Nu vill jag inbjuda dig som bloggar eller inte bloggar själv, gammal som ung eller mitt emellan, helt enkelt du som tycker om att skriva och har något du vill dela med dig av. Du bestämmer ämne och mailar mig så hittar jag ett tillfälle att publicera ditt inlägg i min blogg. Har du egen blogg så länkar jag givetvis till dig och du till ditt inlägg hos mig!

På detta sätt lär vi känna nya cybervänner och kanske själva hittar någon ny att följa..

Hör av dig till mig på; contact@annikasekologiska.se

 

Följ mig på Bloglovin så missar du inget spännande!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: