Trädgård

Idag snöar det ute och kylan tränger innanför jackan

Tänk så skiftande vädret ändå är. Igår planerade jag grönsaksfrön och idag är backen snötäckt. Vilken tur att jag har planeringarna inomhus tillsvidare.

Idag snöar det ute och kylan tränger innanför jackan

Nu börjar odlingssäsongen!

Jag älskar verkligen våren då man kan ana hur nya frön får liv och hela trädgården börjar leva upp på nytt. Ett glädjemoment är just när jag kan förbereda jorden och börja planera i mina odlingslådor. Nu har vårkänslorna tagit fart, vädret till trots, och jag har börjat förädla lite sallader och kryddor.

Om du vill vara med min på min trädgårdsresa föreslår jag att  du prenumererar på min Youtubekanal där jag kommer lägga upp filmer på hur jag går tillväga. För tillfället ligger bla en film uppe nu där jag visar hur jag precis börjat förädla sallad och kryddor.

Även om det snöar ute så får vi inte låta kylan tränga in i våra hjärtan

Jag blir alltid så känslomässigt berörd när jag hör och läser om hur kränkningar mot människor blir allt vanligare. Många av våra fina barn och ungdomar går till skolan med magont och rädslor för att bli mobbade och åsidosatta. Vi vuxna måste låta våra unga få känna kärlek ända in i hjärtat! Vi måste försvara deras rätt och skydda dom mot diskriminering. Låt inte solen gå ned över din vrede!

Vad tänker du om detta? Hur ska vi kunna hjälpa den som är utsatt och känner sig utfryst? Lämna gärna en kommentar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: