Allmänt

Mål för 2017

 

Jag har inte gjort någon årskrönika över 2016 och inte avgett några nyårslöften. Det jag däremot tänkte göra är att sätta upp några mål för 2017, hoppas du hänger med!

 

Vad tar jag med mig från 2016?

För att inte tråka ut er med detaljer från förra året ska jag här dra det viktigaste jag fått mig mig till denna sidan nyåret;

 • tagit studieuppehåll på obestämd framtid
 • överlevt utmattning och övar nu att dra i bromsen
 • förnyat min blogg och inriktning
 • startat upp Medlemsbrev & Medlemsportal
 • planerar starta upp mitt företag under 2017
 • varit på retreat och återhämtat mig
 • prioriterar ekologisk hudvård,
 • lär mig leva mer hållbart och klimatsmart
 • gått kurser i bloggbusiness
 • påbörjat min andra bok efter Fötternas Bekännelse

 

Mål för 2017

 • fortsätta återhämta mig från utmattning
 • utveckla bloggen
 • starta upp företaget
 • åka på fler retreater
 • bli bättre på att må bra
 • skapa fler och bättre vloggar
 • knyta fler kontakter med Influencers

 

Vad händer närmaste tiden?

Nu tänker jag sitta och jobba med min yearcompass och bestämma rent praktiskt hur jag går vidare med att starta upp företaget. jag kommer lägga mycket mer fokus på att underhålla och utveckla medlemsportalen- Miljöhjältarna som du kan bli medlem i. Tanken är ju att vi tillsammans ska forma denna plattform med hållbara ekologiska alternativ. Så hör av er till mig så hjälps vi åt att bli mer klimatsmarta under 2017.

 

 

Jag ska producera några fler kurser, både de som kommer vara gratis och de som kommer kosta några kronor. Kurserna kommer vara ett stående inslag i mitt företag och därför behöver jag ta betalt för all den tid jag lägger ned på att ge er medlemmar bättre service och mer hållbara kunskaper.

En kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: