Bloggbusiness

Mest uppskattade inlägg- en liten summering!

Dagens inlägg tänkte jag ägna åt att samla ihop några av de tidigare inlägg som publicerats på bloggen och som jag tror du kan ha glädje av. Några inlägg har du säkert redan läst medan andra kan du ha missat.

Mest uppskattade inlägg- en liten summering!

Mest uppskattade inlägg- en liten summering!

En serie av inlägg som fick stor uppskattning var de sju gästbloggsinlägg jag skrev för Alingsås Tidning. Här kan du läsa det första inlägget i sin helhet. Ett utdrag av detta;

I landet Sverige är alla lite lagom utmattade

Jag blev så glad när jag fick möjligheten att dela en del av mitt liv med er här. En tacksamhet som för ett år sedan hade varit omöjligt att känna. Förra året blev jag sjukskriven i utmattning och blev en siffra i Försäkringskassans statistik. Inte var det helt överraskande eller helt oundvikligt. Just då hade jag kämpat för länge, för intensivt med både arbete och studier. Nu mår jag bättre och prioriterar annorlunda. Denna veckan vill jag dela en bit av min livsresa med er i en förhoppning om att ni sätter ned foten i tid, innan väggen kommer. Livet är till för att njutas av och levas fullt ut!

 

Mest uppskattade inlägg- en liten summering!

Vila från utmattning!

Andra uppskattade inlägg

Jag använder mig av ekologiska vegetabiliska oljor i min hudvård och jag gjorde en liten film på önskemålet att jag skulle visa hur jag använder dessa oljor.

Inlägget om Ayurvedisk stresshantering blev också uppskattat och det inlägget hittar du om du klickar på länken.

Från The Slow Living Podcast var avsnittet med bloggkollega Jessika på Nestor Förlag uppskattat. Vi samtalade om ADHD och generaliserat ångestsyndrom (GAD) som Jessika själv lever med. Prenumerera gärna på podden via Itunes så missar du inga fler avsnitt. Gå gärna in och lyssna på de andra uppskattade och nedladdade avsnitten där vi samtalar om hälsa ur olika perspektiv.空包网排名:www.kongbao163.net

 

 

Hoppas du hittar några inlägg du kan ha nytta av och som kan hjälpa dig finna balansen.

Maila mig gärna på contact@slowlivingbyannika.se om du har önskemål om kommande inlägg! 空包单号网 http://www.kkbbww.com

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: