Hälsa & Ohälsa,  Hudvård & Mat

Mot en antiinflammatorisk livsstil

Min resa har bara börjat mot en mer hälsosam livsstil. Jag faller, tar ett steg tillbaka för att komma igen och utvecklas. Jag har valt att dela med mig av denna resa då jag vet att fler söker sin väg. Utan pekpinnar trevar jag mig i djungeln av kostråd, trender och föredömen.

Under min resa mot ett hälsosammare liv är maten endast en komponent av många, men dock en viktig sådan. Hur du hanterar stress, sover och tränar påverkar även det din hälsa. Mitt i allt detta som kallas livet övergår sakta men säkert mitt egna liv från utmattning, övervikt och stress till ett långsammare hälsosammare Slow Living Life. Kropp, själ och Ande hör ihop och att finna en balans mellan dessa är mitt prio nr 1. Vad prioriterar du?

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: