Allmänt

När det ofattbara händer

Terrordåd eller inte

Det som började som vilken fredag som helst slutar nu i tragedi och sorg. Vårt land, vår demokrati och vi människor står inför ett ofantligt hot och något helt förskräckligt.

Det som inte ska få hända har hänt och vi ser nyhetssändningarna på tv med tunga hjärtan. Vi alla känner så många känslor. Man vet liksom inte vad man ska tro. Men nyhetsmedier rapporterar om en huvudstad i chock och sorg.空包网 https://www.kongbao163.com

Imorse lade jag ut en bild på Instagram över soluppgången och texten ””Godmorgon! Idag blir en bra dag!” vilket känns oerhört svårt att ta till sig nu.

Men nu på kvällskvisten får vi även ta del av tv sändningar som berättar om hjälpsamma stockholmare som erbjuder strandsatta medmänniskor en sängplats och lite mat. Mitt i kaoset lyser kärleken och medmänskligheten som starkast.

När det ofattbara händer

När något sådant här händer som är så ofattbart och så tragiskt hittar människor tröst hos varandra. När nöden är som störst kommer medmänskligheten starkare till sin rätt. Vi människor delar chock, sorg och bestörtning med varandra. Samtidigt märker man hur viktigare det blir för oss att ställa upp och bli delaktiga i att vårda och omhänderta dom som behöver stöd och hjälp.空包网 https://www.kongbao163.com

När det ofattbara händer blir livet än viktigare och värdefullare. Vi påminns om hur skört livet är och hur snabbt det kan förändras och ta slut. Många av oss känner behov av att be en bön för de drabbade och detta kan man få hjälp med att formulera på Bönewebben.

Jag önskar er alla en trygg och säker natt och vi får påminna oss själva om att kärleken mellan oss människor är starkare än hatet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: