Trädgård

När orken tar slut!

När orken tar slut!

Trädgården erbjuder både arbete och vila. Idag har jag hängt med några trädgårdsgubbar.

De senaste veckorna har trädgården fått stå tillbaka lite vad gäller rensning och klippning. Så idag tog jag tag i det! Jag har klippt buskar, rensat rabatter och druckit kaffe med denna gubben. Hittade honom i mitt förråd och tänkte att han skulle få en alldeles egen plats vid en gammal stubbe. I veckan som kommer ska jag köpa lite växter till honom som ska få forma hans egna hörna av trädgården.

När jag behöver vila och återhämtning söker jag mig ut i trädgården. Där finns fjärilar, små grodor i dammen och fågelsång. Växterna ger mig lugn i själen och vattenfallets porlande i dammen skänker ro till mitt sinne. Även när jag arbetar med att klippa buskar eller rensa ogräs får jag min dos av harmoni som jag såväl behöver.

Vad har hänt sedan sist

Sonens starwars säng börjat ta mer form utav en ATAT. Nu fattas ett huvud och lite smådetaljer.

Den stora sonen har fått hem sin nya dator och nu spelas det för fullt. Men först målade han en röd fondvägg som skulle matcha spelstol och dator.

Dottern ville ha mjuk matta på golvet så då var det bara att sätta igång.

Veckan som kommer

Dagarna framöver kommer ägnas åt altanbygget och jag hoppas att det inte kommer krångla för mycket. Mycket mätande, sågande och spikande väntar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: