Allmänt,  Hälsa & Ohälsa,  Hudvård & Mat

Näring för hälsa och prestation

Som några av er kanske vet så äter jag LCHF där jag dragit ned på kolhydraterna och ökat det naturliga fettet. För en del har övergången från traditionell mat (pasta, socker och tillsatser) till ren mat (grönsaker, kött och naturligt fett) varit lätt och enkelt.

För mig har det inte varit så och fortfarande kämpar jag varje dag med att välja rätt nyttig mat för min kropp. Det blir bättre och bättre och lättare och lättare. Jag vet numera var jag hittar näringen och vad som är skräp.

Men vad som är viktigt att tänka på är att även om kosten är grunden för min och din hälsa måste kropp, själ och ande ses ur ett helhetsperspektiv.

Vill dela med mig av ett youtubeklipp från UR om näring för hälsa och prestation

 

KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: