Allmänt,  Bloggbusiness

Nästa vecka gästbloggar jag i AT

Äntligen lördag!

Nu har jag precis lämnas tonårssonen på konfirmationsläger och jag gläds med honom. I tonåren var jag scout och åkte själv på läger. Minns våra sena kvällar framför brasan vid vindskyddet ute i skogen. Än idag kan jag känna hur jag är bunden till skogen. Hoppas dom inte fryser!

 

Idag började det snöa

Idag ska jag förbereda mina gästinlägg jag ska ha i Alingsås Tidningen nästa vecka. Jag har fått förmånen att vara deras Gästbloggare och detta är jag jätteglad för. Jag kommer dela inläggen även här på bloggen ifall någon av er inte läser tidningen varken IRL eller på nätet.

Jag gästbloggar i AT

Själv läser jag oftast nyheter via mobilen och ibland via datorn. Väldigt sällan köper jag en tidning då jag känner att detta onödigt påfrestar miljön.

Ikväll är det deltävling 1 ifrån Göteborg och då blir det Tacos och hejarop ifrån soffan. Artisterna ikväll är Boris René, Adrijana, Dinah Nah, De Vet Du, Charlotte Perrelli, Ace Wilder och Nano. Tror det kommer bli riktigt bra och att programledarna Hasse Andersson, Clara Henry och David Lindgren kommer göra strålande ifrån sig.

Vem hejar du på?

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: