Allmänt

Natural Reality- verkligheten

 

Skogen ger återhämtning

Skogen ger återhämtning

Naturen som den ser ut idag kommer inte alltid erbjuda frisk luft och återhämtning. Vi går i allt snabbare takt mot att skövla alla viktiga träd, utrota vilda djur och förstöra möjligheterna för mänskligheten att överleva. Inom en snar framtid kommer vi få ta våra barnbarn på en 3D upplevelse vi önskat aldrig skulle bli verklighet. Kan vi förhindra detta?

Kanske oroas du liksom jag över hur vi lever. Hur vi människor förstår miljön och möjligheterna för våra barn och barnbarn att fortsätta leva på den här planeten. Jag är riktigt oroad! Därför försöker vi i min familj leva hållbarare och hälsosammare.

Leva hållbart i miljön

Vi återvinner vårt hushållsavfall och köper alltmer second hand. Likaså återanvänder vi möbler och anpassar dom efter nya förutsättningar. Det lilla varje människa gör för miljön får stora konsekvenser i längden.

Natural Reality- verkligheten

Då vi alla använder datorer dagligen och hela digitaliseringsprocessen går i allt snabbare takt undrar jag hur framtiden kommer se ut. Kommer vi bli känslokalla robotar Homo Deus eller klarar vi av att vara offline små stunder varje vecka för att umgås på gammalt hederligt sätt?

Hur kommer framtiden se ut? Kanske så här…

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: