Bloggbusiness

Podcast succé eller inte -nu kör vi igång

Du är väl med för nu kör vi igång vår Podcast

Min överraskning förra veckan var en Blue Yeti Mic som blev en succé hemmavid och speciellt för fyraåringen som nog kommer spela in egna podcasts i framtiden. Jag själv är så förväntansfull över att äntligen kunna ta nästa steg i att kommunicera med dig som läsare. Att skapa en podcast är för mig ett helt nytt område. Jag har varken läst media- och kommunikation eller arbetat med detta i yrkeslivet professionellt. Däremot gjorde jag faktiskt några radiosändningar i min ungdom där jag höll i kyrkans radioandakter. Allt sedan dess har jag burit på längtan att kunna återuppta detta forum och nu sitter jag här.

Podcast med blue yeti mic

Visst vill du vara delaktig i podden?

Min förhoppning är att podden ska vara ett forum där vi tillsammans tar upp aktuella ämnen till diskussion men också en mötesplats för nya bekantskaper. Min tanke är att jag dels ska sända avsnitt helt själv men också andra avsnitt där jag samtalar med dig som läsare. Vidare tänker jag bjuda in intressanta människor som vill dela sina erfarenheter med oss, kanske vill du själv vara med? Jag tänker att min dörrinbjudan till dig alltid kommer stå öppen. Så känner du att du har något du vill dela med dig av och vill samtala kring är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Förslag på ämnen kan vara;

  • hur du tog dig ur en utmattning
  • vad du gör för att inte bli uppstressad
  • hur hanterar du ett dåligt samvete
  • lever du i självhushållning
  • hur tänker du när du handlar ekologiskt
  • kanske har du pilgrimsvandrat
  • hur kopplar du av och njuter av livet
  • vad är hälsa för dig (psykiskt, fysiskt,andligt)

 

Som du märker är ämnena mångfacitterade. Det jag önskar är dock detta; ämnena ska röra sig kring psykisk/fysisk/andlig hälsa och kommer ingå under tankesättet Slow Living. Vill du vara med själv eller har du önskemål om intervjupersoner/ämnen så kontakta mig på contact@slowlivingbyannika.se.

Så snart podcasten finns ute på Itunes för nedladdning kommer jag meddela er via ett inlägg!

4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: