Semester- roadtrip #1

Semester- roadtrip #1

Nu har som bekant min semester börjat och jag har längtat så efter dessa dagar. Har lovat mig själv att denna sommar ska få ägnas åt återhämtning, vila och lustfyllda dagar. Som jag nämnt tidigare har jag inte samma stress inför ledigheten jag haft tidigare. Nu tänker jag ta dagarna som dom kommer och göra det jag finner lust till…

Semester- roadtrip #1

Semester- roadtrip #1

Min första semester roadtrip gick till Botaniska trädgården i Göteborg. En vacker grön oas i den underbaraste staden. Ett besök jag verkligen längtat efter och uppskattade väldigt mycket. Trädgården erbjöd flera olika lundar och rum där fantasin fick sitt och där mina ben fick jobba i den stundtals klättriga och steniga terrängen.

Semester- roadtrip #1
Fiskdammsfontän
Semester- roadtrip #1
Spännande stigar

 

Semester- roadtrip #1
Mycket bambu
Semester- roadtrip #1
Fantastiska träd
Semester- roadtrip #1
Fina dammar
Semester- roadtrip #1
Vattenfall i Klippträdgården
Semester- roadtrip #1
Spännande grottgång
Semester- roadtrip #1
Stenstigar i Japandalen
Semester- roadtrip #1
Stadsutsikt

Som sagt, detta var endast första dagen och jag är så fylld av tacksamhet, lugn och känner mig befriad på något sätt. Ser med förväntan fram emot de andra dagarna…

 

Hur har du tillbringat denna måndag?

 

 

 

 

SparaSpara

2 thoughts on “Semester- roadtrip #1

  1. Åh vilken mysig utflykt! Jag var sugen på att gå in där när jag var i Göteborg för några veckor sedan men hann inte riktigt med. Det får bli nästa gång.

    1. Ja stället är fantastiskt! Som balsam för själen och frisk luft för lungorna. Ta det gärna nästa gång…

Kommentera