Allmänt

Semester- roadtrip #5

Så har vi då avslutat vår femte roadtrip under vår semester. Ett par dagar i vår huvudstad Stockholm med fint väder, många promenader och härliga minnen.

Semester- roadtrip #5

Semester- roadtrip #5

På vägen upp till stora staden pausade vi i Gränna och köpte polkagrisar och kastade mackor. Efter kaffe och fika fortsatte vi vår resa och ett par timmar senare kunde vi njuta av utsikten vid Skeppsbron. På kvällen träffade vi goda vänner i Uppsala och sedan somnade vi gott i lånad lägenhet.

Onsdagen var bokad på Skansen och första utmaningen var att hitta parkeringsplats. Efter lite letande hade vi turen och hittade en och kunde så ta oss an Skansen med alla dess djur och gamla byggnader.

En nöjd mamma fick även sitt kaffe

Lite bilåk hann vi också med.

Vi besökte också, till min stora glädje, köksträdgården.

Kvällen avslutades med middag på Sten Stures och en mysig kvällspromenad i gamla stan.

Torsdag

På torsdagen var vi alla spända på dotterns kvällsdyk. Innan detta skulle äga rum tog vi en sväng till dotterns efterlängtade köpcentrum Mall of Scandinavia.

Även killarna fick sitt där.

På min önskan hann vi även med ett besök till Hagaparken. Tyvärr hann inte Vickan eller Daniel ta en kaffe med oss ;( så vi fikade själva.

Så kom äntligen resans höjdpunkt; dotterns provdyk med full utrustning. Vår färd gick till Järfälla simhall och 5,5 h teori och dykning.

Är så otroligt stolt och glad över Moas mod och entusiasm. Hon klarade detta galant och var så glad när hon kom upp. Skulle inte alls förvåna mig om hon inom en snar framtid tar dykcertifikatet.

Hemfärd

Fredagen ägnade vi åt vår hemfärd via Vadstena och ett kallt fotdopp i Vättern.

Nöjda hemma firade vi fredagsmys med obligatorisk chips och popcorn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: