Hälsa & Ohälsa,  Trädgård

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Visste du att grön är den färgen som är lättast för ögat att acceptera? Den har en lugnande och uppfriskande effekt. Den symboliserar naturen och visar på många positiva egenskaper såsom äventyrlig, analytisk, framåtsträvande, ren, trofast, ärlig, fri, färsk, vänlig, generös, lycklig, harmoni, frisk, lat, naturliga, neutral, välmående, lugn, avslappnad, säker , uppriktig, stabil, kraftfull, ung.

Jag har grönt även i företagets logga och vad detta står för kan du läsa mer om här.

Jag har gröna blad i företagets logga

Gröna nyanser

Framför alla färger jag älskar har den gröna varit min favorit så länge jag kan minnas. För mig symboliserar den naturen, växande och styrka. Jag älskar att diakonskjortan i Svenska kyrkan är grön, växterna i min trädgård skiftar i olika gröna nyanser och mitt bankkort lyser grönt.京东空包网 https://www.kongbao163.com

Min trädgård

Hemma försöker jag skapa den lugnande oas jag strävar efter i mitt liv. Jag prioriterar gröna växter och många träd framför blomrabatter. Inne har vi ett akvarium med fina fiskar och en liten groda. Detta kan exempelvis visa sig så här;

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Ni som följer bloggen har sett att vi ändrat vår altan och satt upp lite väggar och fönster. Som kronan på verket har jag skapat en ny rabatt som kommer bli fylld av gröna växter och en och annan doftande lavendel. Så här långt har vi kommit nu;

 

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

Från detta…

 

Tänk vad lite grönt gör allting skönt

… till detta空包网哪个好

Visst blir det en förbättring!?!

 

空包网排名 https://www.kongbao163.net

 

%d bloggare gillar detta: