Hälsa & Ohälsa

Tillsammans mot psykisk ohälsa

Stress, ångest, självmordstankar- psykisk ohälsa kan visa sig på många sätt. Det viktigaste är dock att veta att du inte är ensam.

Tillsammans mot psykisk ohälsa

 

Vi måste prata om psykisk ohälsa

Många mår dåligt idag. I vissa fall handlar det om stress, ångest eller depressioner och i andra fall om livskriser eller självmordstankar. Oavsett djupet i ohälsan måste vi fortsätta prata mer öppet om detta.

Jag har varit sjukskriven för utmattning, känt ångest och varit oerhört stressad. Det var ett stort djupt mörker av trötthet, minnesförluster och känslor. Idag mår jag bättre! Jag sökte hjälp, blev sjukskriven och började omprioritera mitt liv. Nu lever jag mer i balans  där hälsan i nuet är viktigare än att hinna med så mycket som möjligt.

Från och med nu är jag stolt Ambassadör på Bluecall där fokus ligger på samtalsstöd med utbildade volontärer och psykologer. 

Känner du ångest, stress eller behöver få perspektiv på ditt liv- ring Bluecall idag!

4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: