Hälsa & Ohälsa

Tjugondedag jul- ut med 2016 och in med 2017

Vänner, nu får vi välkomna ett nytt spännande år och omfamna Tjugondedag jul med både ett avslut men också en början.

En del har gjort årsbokslut, årsredovisningar och summerat förra årets resultat av bloggande och företagande. Hur gick det för dig? Vad vill du slänga ut med granen idag? Finns det några projekt du kommer avsluta under 2017? Kanske vill du satsa på något nytt eller är beredd att mer ingående analysera och omprioritera din livs inriktning? Kan vi göra detta tillsammans? Tack vare bloggen har vi nu hittat varandra i detta växande forum av gemenskap likt en nål i en höstack.

Bild: Pixabay

För min egen del har jag i några inlägg beskrivit resan med utmattning, min strävan efter att leva mer miljömässigt hållbart, början av kursportalen och mina trevande försök att lära mig vloggandets fantastiska delande på Youtube. Från 2016 tar jag med mig några påbörjade projekt där mitt blivande företag kommer ligga till grund för dessa.

Det största projektet för mig 2017 är att bygga mitt företag och mitt varumärke.

Jag tar med mig en massa ny kunskap och erfarenheter in i det nya året. Jag har lärt mig prioritera och lyssna på min kropp och detta vill jag dela med mig av till er. Inom företaget vill jag skapa en kunskapskälla där bloggen får vara den plattform där vi tillsammans delar gamla kunskaper och samtidigt lär oss nytt.

Min gran slängdes ut för någon vecka sedan likaså all min besvikelse och frustation över allt som gått fel. Nu vill jag ta nya tag och göra 2017 till ett mer hälsosamt och hållbart år där jag alltmer anammar slowliving med ledord som simplicity (enkelhet) och silence (tystnad) som ger hållbarhet till kropp, själ och ande.

Bild: Pixabay

 

Vad slänger du ut med granen idag? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: