Allmänt

Ut med medlemsportalen och in med medlemsbrevet

Som rubriken säger ut med medlemsportalen och in med medlemsbrevet så har jag valt att plocka bort medlemsportalen. Anledningarna är flera; dels så kände jag att detta gav för lite respons så jag kom fram till att detta forum inte var helt rätt. Sedan är att jag kanske var lite för snabb och överambitiös med mina målsättningar vad gäller att orka och hinna producera tillräckligt med material för att detta forum skulle kunna vara en levande portal.

Ut med medlemsportalen och in med medlemsbrevet

Medlemsportalen utgår空包网排名 https://www.kkbbww.com

Vad händer nu

Efter att detta beslutet är taget och jag stillat min besvikelse inser jag att detta var rätt beslut. Nu kan jag fokusera på att skapa ett bättre Medlemsbrev där kommunikationen mellan mig och medlemmarna stärks och fördjupas. Som det står skrivit på sidan Medlemsbrevet är målsättningen med detta just;拼多多空包网:www.kkbbww.com

 • att vi delar tips, kunskaper och erfarenheter kring medvetet hållbart leverne
 • att skapa en närmare förtrolig plattform där vi kan uppmuntra varandra
 • att utbilda oss själva till att leva hållbarare både till kropp, själ och ande

Och som medlem får du;

 • medlemsbrev varje månadsslut
 • tillgång till medlemsportal med kurser och nyttig information
 • v.i.p erbjudanden

 代发空包 https://www.kongbao163.com

Ett medlemsbrev eller nyhetsbrev är också ett sätt att värna det fria ordet. För mig ligger hälsan i fokus och i detta finns områden som även berör yttrandefriheten. Vi måste fortsätta våga ta bladet från munnen och stå upp för oss själva, våra mänskliga rättigheter. I detta ligger att våga blogga och uppmuntra varandra att vara öppenhjärtliga och våga säga vad vi tycker. För mig personligen har detta inneburit att jag måste jobba vidare med att våga tro på att det jag kan, min utbildning och mina erfarenheter faktiskt kan vara till hjälp för någon annan. Vi är varandras följeslagare och medvandrare på denna livsresa!

medvandrare

Medvandrare på livsresan!

 代发空包 https://www.kongbao163.com

 代发空包 https://www.kongbao163.com

Om du ännu inte är medlem så kan du bli det här

 代发空包 https://www.kongbao163.com

4 kommentarer

 • Niklas Myhr

  Hej Annika! Verkar vettigt. Har också haft en gratis medlemsdel öppen ett tag fast tog bort den även jag av samma skäl 🙂 Därmed inte sagt att det behöver så förbli, vi lever ju i en föränderlig värld där konstant anpassning är en nödvändighet. Sen kanske #blogg100 får igång våra respektive innehållsproduktioner så pass mycket att vi kan ge näring åt olika kanaler framöver! Mvh – Niklas

  • Slow Living by Annika

   Ja man måste prova sig fram och inte vara alltför statisk. Ibland fungerar en ide och ibland är det bara del tidpunkt!

 • Stella Scott

  Det fria ordet. Och den fria möjligheten att själv få bestämma vad jag ska peta i mig, vilka vägar jag vill gå för att må bra, hålla mig frisk, eller återfå en vacklande hälsa. Det är mycket vi behöver försvara i dessa tider!

  • Slow Living by Annika

   Visst är det så! Vi måste orka försvara våra rättigheter även till hälsa och välmående.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: