Allmänt

Ut med medlemsportalen och in med medlemsbrevet

Som rubriken säger ut med medlemsportalen och in med medlemsbrevet så har jag valt att plocka bort medlemsportalen. Anledningarna är flera; dels så kände jag att detta gav för lite respons så jag kom fram till att detta forum inte var helt rätt. Sedan är att jag kanske var lite för snabb och överambitiös med mina målsättningar vad gäller att orka och hinna producera tillräckligt med material för att detta forum skulle kunna vara en levande portal.

Ut med medlemsportalen och in med medlemsbrevet

Medlemsportalen utgår空包网排名 https://www.kkbbww.com

Vad händer nu

Efter att detta beslutet är taget och jag stillat min besvikelse inser jag att detta var rätt beslut. Nu kan jag fokusera på att skapa ett bättre Medlemsbrev där kommunikationen mellan mig och medlemmarna stärks och fördjupas. Som det står skrivit på sidan Medlemsbrevet är målsättningen med detta just;拼多多空包网:www.kkbbww.com

  • att vi delar tips, kunskaper och erfarenheter kring medvetet hållbart leverne
  • att skapa en närmare förtrolig plattform där vi kan uppmuntra varandra
  • att utbilda oss själva till att leva hållbarare både till kropp, själ och ande

Och som medlem får du;

  • medlemsbrev varje månadsslut
  • tillgång till medlemsportal med kurser och nyttig information
  • v.i.p erbjudanden

 代发空包 https://www.kongbao163.com

Ett medlemsbrev eller nyhetsbrev är också ett sätt att värna det fria ordet. För mig ligger hälsan i fokus och i detta finns områden som även berör yttrandefriheten. Vi måste fortsätta våga ta bladet från munnen och stå upp för oss själva, våra mänskliga rättigheter. I detta ligger att våga blogga och uppmuntra varandra att vara öppenhjärtliga och våga säga vad vi tycker. För mig personligen har detta inneburit att jag måste jobba vidare med att våga tro på att det jag kan, min utbildning och mina erfarenheter faktiskt kan vara till hjälp för någon annan. Vi är varandras följeslagare och medvandrare på denna livsresa!

medvandrare

Medvandrare på livsresan!

 代发空包 https://www.kongbao163.com

 代发空包 https://www.kongbao163.com

Om du ännu inte är medlem så kan du bli det här

 代发空包 https://www.kongbao163.com

%d bloggare gillar detta: