Hälsa & Ohälsa

Vad är viktigast i livet?

Vad är viktigast i livet?

Igår kväll ville sonen på snart fyra år inte gå och lägga sig. Han ville mysa i tvsoffan med mig! Så vi kurade ihop oss och han somnade i min famn..

 

img_0399

Jag tänker ofta på hur lyckligt lottad jag är!

Livet är så rikt med möjligheter och erfarenheter. Hur jag väljer att bejaka livet påverkar hur rikt mitt liv kommer bli.

img_0388

Att stanna upp!

De gånger jag medvetet stannar upp i vardags rusningen och insuper en medveten närvaro av livet själv känner jag mig som mest levande. Att ta tillvara på de där stunderna mitt ibland matlagning, städning och lek för att bara bli mer närvarande.

img_0380

Leva medvetet!

Alltför ofta stressar jag på och vill hinna så mycket som möjligt. Det är som om jag är rädd att missa något viktigt. Men vad kan vara viktigare än att leva medvetet. Jag försöker alltmer lära mig stanna upp och uppskatta detta stunder vi får tillsammans. Vill vårda minnena av vad som är viktigast i livet; samvaron med andra!

image-1

Nu längtar jag!

Nu längtar jag till julen då släkten får samlas vid julmaten, dricka glögg och lussebullar och se barnens fascination när tomten kommer. Men mest av allt längtar jag till den där speciella känslan av samvaro, att få vara i nuet, tillsammans med människor jag verkligen håller av.

Lev i nuet- det är där det riktigt viktiga livet finns!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: