Allmänt

Vad längtar du efter

Vad längtar du efter

Kanske längtar vi efter samma sak? Lördagar brukar vara långsamma med långsam frukostmys och så var även denna dag. Jag och lillprinsen åt frukost framför tvn och njöt av varandras sällskap. Tänk så lyckligt lottad jag är! Så tacksam!

Min minsta son är så levnadsglad och lever verkligen i nuet. Han påminner mig om det viktiga i livet, såsom att man kan leka i vattenpölarna fast att det regnar och att måla ansiktet är fun stuff.

Vad längtar du efter

Livet kan vara ett party!

Jag längtar efter att också känna mig fullt nöjd med att måla ansiktet och hoppa i vattenpölarna. Tänk att vakna och springa fram till fönstret för att se vinterns första snö, en sådan äkta glädje. Eller sitta vid granen på julafton och försöka hitta ett paket med sitt namn på, denna härliga förväntan.

Vad är längtan egentligen om inte hjärtats rop

Vi brukar prata om att lita på sin intituion då den ofta leder oss mot saker vi längtar efter eller behöver.  Det är ett hjärtats rop efter meningsfullhet och fullkomlighet. Ett längtande hjärta som söker. Ett behov som vill bli mött och uppfyllt. Så mycket av vad jag känner och önskar.空包网快递单号网 https://www.kongbao163.net

Kan det vara så att du och jag, våra olikheter till trots, faktiskt längtar efter samma sak? Oavsett nationalitet, ålder eller kön vill våra hjärtan bli älskade och älska.京东空包网

Vadlängtar du efter?

Hjärtats längtan! BILD:Pixabay淘宝空包 https://www.kongbao163.com

Under dagen fick jag planterat lite frön bl.a. sallad, spenat och dill och jag kände den där härliga förväntan på vad som ska växa upp om några veckor ur jorden.

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: