Bloggbusiness

Väl värt att fira!

Så har dagen kommit som är väl värt att fira!

Igår tillbringade jag dagen i sängen då migränen och tröttheten gjorde sig påmind. Tyvärr vet jag att jag själv bär ansvaret för detta. Jag jobbar hela tiden på att skapa bättre balans i mitt liv och migränen är ett kvitto på att allt inte är helt under kontroll än.

Men så med posten igår kom så ett efterlängtat besked; mitt företag är nu godkänd för F-skatt!

fskatt- väl värt att fira
Äntligen väl värt att firas!

Jag har levt i en berg-och dalbana

Det där med att starta företag och bli egen har varit en dröm för mig sedan jag var tonåring. Men livet har inte riktigt passat för detta tidigare. Efter min utmattning förra året kände jag att jag måste våga förverkliga mina drömmar då tillfälle ges… och nu kom den. Tillfället då jag har energin, kunskapen (eller iaf orken att lära) och möjlighet att med mina livserfarenheter kunna dela med mig av vad jag lärt mig.

Jag har levt i en berg- och dalbana av känslor och engagemang. Bloggen har varit en ventil för att få utlopp för det jag kämpar med. Sedan kom youtube med möjlighet att visa en del av min vardag med er.

Allt eftersom jag skapat e-kurser har jag förstått att det finns ett intresse bland mina läsare att få gräva sig djupare i hur vi kan leva mer hållbarare och hälsosammare. Jag kommer framöver utöka kursutbudet och hoppas givetvis att just du ska kunna finna någon kurs som kan hjälpa dig till att leva i en mer slow living anda.

-kurserna guidar dig
Låt e-kurserna guida dig på livets väg

Så hur ska detta firas!

Först av allt vill jag bara säga att jag är inte den som brukar fira händelser speciellt mycket. Jag är ju en högkänslig person som behöver lugn och ro och gärna mycket ensamtid så firanden brukar inte prioriteras. Undantag görs dock gärna för familjens födelsedagar då jag inte behöver vara i centrum.

Ikväll ska jag fira detta genom att spela in ytterligare ett podd avsnitt och sedan äta en god middag med familjen.

go fika
BILD: Pixabay

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: