Växtkraft- Slow Living by Annika svarar!

Växtkraft- Slow Living by Annika svarar!

Under bloggens utveckling har jag fått intressanta frågor från er läsare och jag tänkte besvara en del av dom i vårt nya Veckotema som kör igång idag. Ett tema där just du får möjlighet att ställa dom där frågorna som du går runt och klurar på. Exempel;

  • Det kan vara allt ifrån hur du kan börja fokusera på din fysiska, psykiska eller andliga hälsa
  • Kanske undrar du vilka hjälpmedel jag använder som får mig att balansera min tillvaro
  • Hur gör man för att prioritera rätt saker vid rätt tillfälle
  • Hur skapar man balans

Som sagt, inga frågor är för banala eller för svåra. Jag kommer göra mitt yttersta för att besvara dina funderingar. Du skickar dina frågor till contact@slowlivingbyannika.se och jag kommer besvara en del av dom i privata meddelanden och andra här i bloggen.

Om du absolut endast vill ha privata svar måste du ange detta i mailet. Likaså om du vill vara anonym!

 

%d bloggare gillar detta: