Allmänt

Veckan som gått

När någonting är inspirerande och roligt så händer det att den där extra energin jag får driver mig lite för starkt och fort framåt. Så var förra veckan för mig i och med altanbygget och sonens blivande Star Wars säng. Så veckan som gått har varit lugnare av överlevnadsskäl.

Då jag drev mig själv lite för hårt förra veckan har jag tagit det lugnare nu ett par dagar. Kroppen har sagt ifrån med signaler som jag såväl numera känner igen som varningssignaler;空包网排名 https://www.kkbbww.com

  • enorm trötthet
  • glömska
  • okoncentrerad
  • slarv med maten

Dessa varningssignaler lyser lika röda som trafikljusen och får mig att dra i handbromsen. Något som är positivt ut ur min utmattning är att jag lärt mig att känna igen de signaler där kroppen och hjärnan börjar bli överbelastade. Dagarna som gått nu har jag vilat på soffan en stund efter jobbet, innan jag börjat med middag och detta har gett mig extra kraft att orka fram till kvällen.

Veckan som gått

Det som blivit lidande är altanbygget som tar längre tid än jag hoppats. Men jag har isolerat ena sidan och satt upp innerpanel och trixat med lister och spackel för att fixa ihop skarvar och hörnen.

 

Först isolera med cellplast

 

Sedan innerpanelskivor

Ett litet fönster till

Samtidigt har sonens ATAT säng börjat få antydan till ben…

Skivor blir ben

 

Mer vila åt folket

Mellan sågandet och spikandet har jag passat på att njutit av kvällssolen vid sjön…

Magiskt vackert

 淘宝空包 www.kongbao163.com

Har också tagit extra långa fikapauser som denna i går kväll i kvälls solen.

Fin secondhand köpt kanna med födelsedagskopp

Så vis av erfarenhet tar jag veckorna som kommer i lugnare takt. Måste hinna njuta av sommarens ljusa kvällar så mer fika åt folket! Apropå fika förresten; ingen har väl missat årets stora fika hit:

 

 

空包网  单号网

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: