yttre och inre förändring
Allmänt

Yttre och inre förändring

Yttre och inre förändring- vad gör det med oss?

Yttre och inre förändring

Yttre och inre förändring- vad gör det med oss?

Yttre förändring

Jag älskar det lantliga vita så därför förvandlas sakta vårt gamla 1800-tals hus mot det mer ljusa. Vita nyanser får mig att må bra! Dessa yttre förändringar gör att jag trivs mer hemma och får mig även att känna mig lättare till sinnet.
Jag gillar att återanvända mina möbler och i köket byggde jag om en gammal skänk till en köksö. Jag blev så nöjd! Nu kan jag stå här och baka bullar och kan även använda platsen som serveringsbord vid kalas.

yttre och inre förändring

Skänken blev en köksö

I hallen målades väggarna och så tog jag fönsterdörren på ett hörnskåp som fick förgylla väggen.

En sparad fönsterdörr

En sparad fönsterdörr

I övrigt fick hallen en förändring med ny väggfärg, ny spegel, ny klädhängare och ommöblering av soffan.

En välkomnande hall

 Inre förändring

Även på insidan sker hos mig en förändring då jag engagerar mig i hemmet. De ljusa väggfärgerna speglar av sig i mitt inre och jag känner mig ljusare och lättare till sinnet. Har du tänkt på hur mycket vi faktiskt påverkas av omgivningen runt omkring oss? Befinner vi oss i ett yttre kaos är det lätt att känna kaos inombords. Likaså är det lättare att finna inre lugn om omgivningen där vi befinner oss i är lugn och stillsam. Se bara på ett yogapass, en massagestund eller ett spa; dessa är uppbyggda kring harmoniska färger och lugna miljöer, allt för att få oss att slappna av.

Oavsett om vi försöker skapa ett yttre eller ett inre lugn handlar det om balansen. Det handlar om att att våga jobba med sig själv och finna sin egen balans och det man mår bra av.

Yttre och inre förändring

Att finna sin egen balans

Yttre och inre förändring

Vilka förändringar som just du behöver göra vet bara du själv. Jag jobbar på mina och tar ett steg i taget. Att hitta min egen balans i tillvaron är inte rätt och inget man bara behöver göra en gång och sedan är det klart. Balansen är liksom hälsan ett ständigt medvetet val jag arbetar med och detta kan du också göra. Vill du ha hjälp på vägen finns jag för Coachingsamtal och du når mig även på mail på contact@slowlivingbyannika.se.

Var inte rädd för att förändras, det tillhör mognaden. Erfarenheterna säger oss att förändring medför nästan alltid positiva framsteg för oss. Ibland måste vi bara lyfta blicken för att se vad som väntar där framme.

Hur ser du på förändring? Finns det något du har förändrat i ditt liv som du vill berätta om? Lämna gärna en kommentar och dela med dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: